Fituesit janë të lutur të paraqiten pranë zyrave të BM group ditën e Premte me ID dhe me tapën që përmban kodin fitues. Adresa: BM Group Tirana Industrial Park, Tiranë, Albania

lista e fituesve

 • 1
  Drilon
  Bluetooth Mikado MD-BT59
  22/09/2022
 • 2
  Enrik Ndoj
  Pije Energjike 8S2
  17/09/2022
 • 3
  Ekland Metaj
  Mikado MD-54BT
  06/09/2022
 • 4
  Amarildo Alia
  Bluetooth Mikado MD-BT59
  26/08/2022
 • 5
  Francesca rrasa
  Bluetooth Mikado MD-BT59
  18/08/2022
 • 6
  Arben Virjani
  Airpods KSIX True Buds 2
  13/08/2022
 • 7
  Damianllano
  Airpods Xiaomi Redmi Buds 3
  07/08/2022
 • 8
  Erson Kukli
  USB SANDISK 128 GB
  04/08/2022
 • 9
  Halit Lico
  Pije Energjike 8S2
  30/07/2022